De Bibliotheek Eindhoven app

De Bibliotheek Eindhoven app

De gratis app is speciaal ontwikkeld voor de Bibliotheek. De app informeert je over geleende materialen, reserveringen, pastegoed en nog veel meer. Je kunt bijvoorbeeld de catalogus inzien en materialen reserveren. De app informeert je over het programma en de activiteiten van de Bibliotheek Eindhoven. Je kunt in de app toegangskaartjes kopen of aanmelden voor een activiteit.

App downloaden
De Bibliotheek Eindhoven app is voor bibliotheekleden maar ook voor niet-leden gratis te downloaden via de iTunes Store (iPhone en Ipad, vereist iOS 8.0 of hoger) en via Google Play (Android-toestellen met versie 4.1 of hoger).
Je vindt de app via de zoekterm 'Bibliotheek Eindhoven'.
 

Met de app kun je:
• boeken en andere materialen zoeken, reserveren en verlengen. Je kunt van elk boek makkelijk zien of je het kunt lenen bij de bibliotheek. Je scant het ISBN-nummer met de telefoon, vervolgens zie je in de catalogus of het boek aanwezig is in de Bibliotheek Eindhoven
• de geleende, gereserveerde en favoriete materialen bekijken
• meerdere abonnementen toevoegen aan de app, zo kun je bijvoorbeeld ook boeken verlengen voor partner of kind(eren).
• aanmelden bij de activiteiten van de Bibliotheek Eindhoven. Je kunt deze ook meteen betalen en de activiteit wordt door de app in jouw agenda gezet
 

Instellen
Je kunt de App gebruiken door in te loggen met je pasnummer (het nummer op de bibliotheekpas dat begint met 40) en je wachtwoord. Het wachtwoord is een viercijferige combinatie van de dag waarop je geboren bent en het jaar waarin je geboren bent. Kortom als je geboren bent op 11 juni 1970 is het wachtwoord 1170.