On demand

Podcast 'Stel je vraag aan...'

In de podcast-serie 'Stel je vraag aan...' maak je kennis met mensen die je zelf misschien niet zo snel zou spreken. Via social media nodigen we je steeds uit om na te denken wat je aan deze bijzondere mensen zou willen vragen. We kiezen vijf vragen uit, die we vervolgens in een podcast aan de persoon stellen. Na het beluisteren van de podcast ga je wellicht anders denken over de persoon dan daarvoor. Veel luisterplezier.

De ex-gedetineerde

Mensen hebben vaak een mening over hem. Maar klopt het beeld dat zij hebben wel met de werkelijkheid?

Luister hier de podcast

Een transgender persoon

Hoe kwam hij er achter dat hij eigenlijk een jongen is, waar loopt hij nu nog tegenaan en wat is zijn grootste droom voor de toekomst?

Luister hier de podcast

Een heks

Wat voor soort heksen zijn er eigenlijk allemaal en welke rituelen bestaan er? In deze podcast vertelt een heks haar verhaal en ervaringen.

Luister hier de podcast

Webinar gemist? Kijk het hier terug!

Kies hieronder welk webinar je graag terug wilt kijken, klik op de link en krijg meteen toegang. Terugkijken kost slechts € 5,00 tenzij anders aangegeven.

Isa Hoes en Merlijn Kamerling

In dit interview praten Isa Hoes en haar zoon Merlijn Kamerling openhartig met interviewer Anemoon Langenhoff over hoe zij hun rouwproces hebben beleefd, na de dood van hun man en vader Antonie Kamerling twaalf jaar geleden. Ook vertellen zij over de boeken die ze erover hebben geschreven, in het bijzonder over hun gezamenlijke boek ‘Je bent niet alleen’, dat afgelopen voorjaar verscheen.

Duur: 80 minuten

Kijk dit interview terug

Connie Palmen

Anemoon Langenhoff ging eind mei 2022 in Natlab met Connie Palmen in gesprek over de liefde - het Boekenweekthema. Connie Palmen (1955) behoort tot een van de belangrijkste Nederlandse schrijvers van deze tijd. In I.M. (1998) en Logboek van een onbarmhartig jaar (2011) over het verlies van haar geliefden.

Duur: 120 minuten

Kijk dit interview terug