de Bibliotheek Waalre

CARNAVAL

Door carnaval is de bibliotheek in het Huis van Waalre niet beschikbaar
van zaterdag 22 februari t/m maandag 24 februari.

DigiCafé

Elke dinsdagmiddag* van 14:00 - 15:00 uur kun je in het DigiCafé terecht  met vragen over e-books, pc’s en internet, tablets en e-readers. (*niet tijdens schoolvakanties)

Medewerkers aanwezig...

Van ma t/m vr van 13.00-16.00 uur en op za van 10.00-13.00 uur is de bibliotheek in Het Huis van Waalre geopend en zijn er vrijwilligers aanwezig. Buiten deze tijden is de bibliotheek (selfservice!) geopend als Het huis van Waalre open is.

Tip

Materialen die niet in Het Huis van Waalre aanwezig zijn, kunnen door leden uit Waalre gratis uit de achtergrondcollectie van de bibliotheek de Witte Dame in Eindhoven gereserveerd worden.

 

Programma Waalre

Jeugdprogramma

Kwispellezen

Kwispellezen. Een nieuw initiatief in de bibliotheek van Waalre waarbij kinderen voorlezen aan een hulphond. Op die manier ontwikkelen kinderen met een leesachterstand hun leesvaardigheid. De hulphond luistert aandachtig en de kinderen worden niet verbeterd.
In het najaar volgt een tweede serie Kwispellezen.

 

Vragen? Stuur ons een appje!

Voor vragen over onze dienstverlening, collectie, activiteiten en andere zaken kun je tijdens de openingstijden van de bibliotheek in de Witte Dame een appje sturen naar 06 1371 9594. Liever telefonisch contact? Bel: 040 260 4 260, of stuur een mail.

Mail klantenservice

Veelgestelde vragen

Misschien kunnen we je al helpen met de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Ga naar de pagina