de Bibliotheek Waalre

Openingstijden tijdens schoolvakantie

In de schoolvakantie van maandag 8 juli t/m zondag 18 augustus is het Huis van Waalre op vrijdagmiddag en zaterdag dicht. Op die dagen is de bibliotheek ook dicht. De andere dagen, ma. t/m do. zijn er vrijwilligers aanwezig op de 'gewone' tijd, van 13.00 – 16.00 uur en is de bibliotheek open zolang die dag het Huis van Waalre open is. Kijk op de website van het Huis van Waalre voor de actuele openingstijden.
 

DigiCafé

Elke dinsdagmiddag* van 14:00 - 15:00 uur kun je in het DigiCafé terecht  met vragen over e-books, pc’s en internet, tablets en e-readers. (*niet tijdens schoolvakanties)

Medewerkers aanwezig...

Ma t/m vr van 13.00 – 16.00 uur. De bibliotheek in het Huis van Waalre is op zaterdag en verder te gebruiken buiten deze tijden door bezoekers en leden (selfservice!) als het Huis van Waalre geopend is.

Tip

Materialen die niet in Het Huis van Waalre aanwezig zijn, kunnen door leden uit Waalre gratis uit de achtergrondcollectie van de bibliotheek de Witte Dame in Eindhoven gereserveerd worden.

 

Programma Waalre

Jeugdprogramma

Kwispellezen

Kwispellezen. Een nieuw initiatief in de bibliotheek van Waalre waarbij kinderen voorlezen aan een hulphond. Op die manier ontwikkelen kinderen met een leesachterstand hun leesvaardigheid. De hulphond luistert aandachtig en de kinderen worden niet verbeterd.
In het najaar volgt een tweede serie Kwispellezen.

 

Vragen? Stuur ons een appje!

Voor vragen over onze dienstverlening, collectie, activiteiten en andere zaken kun je tijdens de openingstijden van de bibliotheek in de Witte Dame een appje sturen naar 06 1371 9594. Liever telefonisch contact? Bel: 040 260 4 260, of stuur een mail.

Mail klantenservice

Veelgestelde vragen

Misschien kunnen we je al helpen met de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Ga naar de pagina